Termeni si conditii

Termeni și condiții de utilizare a Site-ului

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.openmindtutorials.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Site-ul www.openmindtutorials.ro este detinut si administrat de OpenMind Tutorials SRL cu sediul in str Jose Silva Nr.7 Apt.1, Timisoara, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J35/312/04.02.2016, CUI 35590699.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.openmindtutorials.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Pentru o mai buna claritate a Termenilor si a Conditiilor:

• “Site” inseamna in continuare site-ul de internet www.openmindtutorials.ro
• “Administrator”- persoana sau echipa care se ocupa cu administrarea site- ului
• “Serviciul” inseamna orice serviciu oferit pe Site, si / sau orice modul sau componenta a acestuia;
• “Utilizatorul”, “Utilizatorii” inseamna in continuare orice persoana sau persoane care viziteaza sau acceseaza Site-ul sau orice componenta a Site-ului

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi a acestora, dupa cum sunt formulati in prezentul document, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia.
Prin inregistrare Utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru a putea cumpara de pe www.openmindtutorials.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

Pret, modalitati de plata si acces

Preturile prezentate sunt finale, intrucat OpenMind Tutorials SRL nu este platitor de TVA.

Pretul de achizitie pentru accesul la produs prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei.

Prin cumpararea accesului la produsele on-line, Cumparatorul intelege ca nu devine prorietarul produsului cumparat, ci proprietatea asupra Cursului ramane cu Licentiatorul Produsului respectiv.

Plata produselor se efectueaza prin credit/ debit card la plasarea comenzii (online) sau prin Transfer Bancar (offline).

Pentru pretul platit, Cumparatorul primeste dreptul de acces exclusiv si netransmisibil la continutul cumparat, pe o perioada de un (1) an de pe primele 3 adrese de IP de pe care se acceseaza continutul, indiferent daca Cumparatorul acceseaza sau nu continutul cumparat.  Dupa expirarea termenului de 1 an, la cerere. clientul poate continua accesul la Cursul a carui acces a expirat, prin achizitionarea cu 50% reducere a unei noi perioade de acces conform termenilor in vigoare la acea data.

Informatii privitoare la livrare si politica de retur

Produsele digitale comandate sunt disponibile in portalul nostru de clienti pe baza unor date de inregistrare pe care le veti primi prin e-mail la adresa indicata de dvs. in formularul de comanda. Termenul de livrare a datelor de inregistrare pe platforma noastra este de maxim 15 minute dupa finalizarea comenzii prin Plata Serviciului prin Card sau de maxim 24 de ore de la primirea Trasnferului Bancar in contul OpenMind Tutorials SRL. In caz de intarzieri peste acest interval va rog sa ne contactati pe adresa de contact furnizata pe site.

Pentru anumite oferte, puteti renunta la accesul achizitionat pentru unele din produsele noastre in decurs de 30 de zile de la data achizitiei si va vom returna integral pretul platit. Produsele care sunt subiectul acestei politici de retur vor afisa aceasta posibilitate atat pe pagina de vanzare a produsului cat si in e-mailul de confirmare a comenzii pe care il primiti la momentul achizitiei.

Dupa expirarea termenului de 30 de zile de la data achizitiei, in cazul achizitiilor ce se supun acestei garantii de returnare a pretului platit, Pretul platit nu se returneaza indiferent daca clientul acceseaza sau nu produsele on-line cumparate si indiferent de orice alta motivatie este invocata, cu exceptia culpei OpenMind Tutorials SRL de a nu reusi sa mentina regulat accesul clientului la produsul cumparat pe Site-ul  www.openmindtutorials.ro .

In cazul ofertelor pentru care nu exista Garantia de returnare a pretului in decurs de 30 de zile, Pretul platit nu se returneaza dupa achizitie, indiferent daca clientul acceseaza sau nu produsele on-line cumparate si indiferent de orice alta motivatie este invocata, cu exceptia culpei OpenMind Tutorials SRL de a nu reusi sa mentina regulat accesul clientului la produsul cumparat pe Site-ul  www.openmindtutorials.ro.

 Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.openmindtutorials.ro, incluzand texte, imagini, inregistrari video sau audio, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea OpenMind Tutorials SRL. sau a partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Prin derogare de la prevederea precedenta, nu apartin Administratorului Site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa, si nici opiniile si / sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii Site-ului fata de materialele de orice fel postate pe Site sau fata de Continutul Site-ului in general. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.openmindtutorials.ro sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail openmindtutorials@gmail.com .

Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ, si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia.
Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Adminstratorul Site-ului si partenerii sai le detin asupra / in legatura cu Site-ul, Continutul acestuia, Serviciul, orice modul sau componenenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora. Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii a vreuneia din aceste prevederi in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii / proprietarii Continutului Site-ului.
Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale, definite potrivit prezentului document ca fiind scopuri pur necomerciale, fara nicio intentie directa ori indirecta privind obtinerea de profituri sau castiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare. Orice utilizare de continut de catre terte persoane se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului.
Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in orice alte scopuri decat cele personale; Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scopuri decat cele personale pot fi trimise la adresa de contact specificata in site, cu mentiunea “Pentru Administratorul Site-ului” sau prin oricare dintre modalitatile indicate la sectiunea de Contact a Site-ului.
Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.
Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site sunt de acord sa cedeze exclusiv, pe termen nelimitat si pe toate teritoriile, in momentul trimiterii acestora catre Administratorul Site-ului, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si/sau retransmitere a continutului cu care contribuie sau posteaza pe Site. Administratorul Site-ului nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul postat pe Site de catre orice persoana, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.
Este strict interzisa postarea pe Site a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare.
Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricarui continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site ori pentru modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.
Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul le ofera doar o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe Site indiferent de forma si partea in care apar (de exemplu blog, avatar, comentarii etc., dar fara a se limita la acestea) si pentru orice efecte juridice si / sau comerciale derivand din acestea. Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a refuza o postare sau un utilizator pe orice motiv. Ramane la discretia OPENMIND TUTORIALS SRL, sa suspende sau sa reziliezeze inregistrarea oricarui utilizator care incalca oricare dintre acesti termeni de utilizare la orice nivel al site-ului, sau pentru orice alt comportament pe care OPENMIND TUTORIALS SRL, in discretia sa il considera ca fiind nepotrivit.

Politica de confidentialitate si Anti-Spam

Site-ul este adresat exclusiv adultilor cu varsta de peste 18 ani.

Recomandam persoanelor sub 18 ani sa NU se inregistreze pe site.

In cazul in care nu respecta aceasta interdictie a noastra si se inregistreaza pe site cu datele lor personale, o fac pe propria raspundere, OpenMind Tutorials nefiind responsabila in nici un fel de nici o consecinta ce poate sa apara pentru persoana minora din si prin aceasta inregistrare pe Site si prin folosirea, neautorizata in acest caz de catre OpenMindTutorials,  a continutului accesat pe www.openmindtutorials.ro  sau expunerea minorului la acesta.

Scopul colectarii datelor de utilizare este: informarea Cumparatorilor sau utilizatorilor interesati, despre situatia contului lor de pe www.openmindtutorials.ro, informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentului utilizatorilor .

Prin completarea datelor dvs. in formularul de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a OpenMind Tutorials SRL si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre OpenMind Tutorials SRL si  afiliatii sai  pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul  utilizatorilor.

Administratorul Site-ului nu va divulga, vinde sau inchiria nimanui informatii personale ale utilizatorilor.  Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra doar in conditiile Legii si în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/200, clientii nostri au urmatoarele drepturi,:

1) Dreptul la informare (art.12)

2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3) Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

 1. a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
 2. b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
 3. c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4) Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.  Ocazional va vom contacta pentru a va furniza informatii de potential interes pentru dumneavoastra referitoare la produsele noastre sau produse ale companiilor partenere. Va puteti retrage din lista de destinatari ai acestor e-mailuri oricand doriti apasand linkul de dezabonare din finalul oricarui mail trimis catre dumneavoastra.

Politica de utilizare Cookie-uri

 1. Politica de utilizare Cookie-uri
  Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de OpenMind Tutorials SRL .
 1. Ce sunt Cookie-urile?
  Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre o pagina de web unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).
 1. La ce sunt folosite Cookie-urile?
  Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta mai eficienta si mai relevanta de navigare pe internet si sustin eforturile OpenMind Tutorials pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor cum ar fi – preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum beneficiaza un utilizator de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.
 1. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?
  Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.
  Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.
  Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau.
 1. Ce Cookie-uri folosim?
  Putem folosi doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Primele sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada specificata in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.
 1. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?
  O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:
 • Cookie-uri de performanta a site-ului
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
 1. Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caaracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functii utile pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

 1. Stergerea Cookie-urilor
  In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

Limitarea Responsabilitatii

OPENMIND TUTORIALS SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice paguba aparuta prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site sau aplicarea cunostintelor dobandite prin intermediul produselor achizitionate prin Site.

OPENMIND TUTORIALS SRL nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului si va face toate eforturile rezonabile sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil, pentru a asigura acuratetea si increderea in Site.
OPENMIND TUTORIALS SRL nu ofera nici un fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si in nici o situatie nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secvente, modul al Continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea oricaror prevederi ale Continutului Site-ului sau Produselor comercializate prin Site.
Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului “asa cum sunt”, “asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, OPENMIND TUTORIALS SRL nu poate fi trasa la raspundere nici cu privire la informatiile si datele din Continutul Site-ului, inclusiv dar nu limitat la cele privind textul, imaginile, secventele video/audio, avatarurile, blogurile, sau orice alta activitate legata de utilizarea lor, precum si nici cu privire la vreun alt efect juridic derivand din acestea.
Utilizatorii inteleg si accepta ca OPENMIND TUTORIALS SRL este absolvita de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave si intentionate a OPENMIND TUTORIALS SRL.
In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca OPENMIND TUTORIALS SRL este absolvita de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, imagine, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului, Produselor sau oricarui alt aspect in legatura cu Serviciul, Produsele precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.
Utilizatorii inteleg si accepta ca OPENMIND TUTORIALS SRL este absolvita de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe Site, transmise prin e-mail sau prin intermediul Serviciului, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.

Informatiile, serviciile, produsele, subiectele de seminar, cursurile, tutorialele si materiale de pe Site- urile noastre sunt furnizate “ca atare” si fara garantii de orice fel, fie exprimate sau implicite. Noi renuntam la toate garantiile, explicite sau implicite, incluzand, dar fara a se limita la eficacitatea implicita a ideilor sau a strategiilor de succes mentionate pe acest site sau in produsele OPENMIND TUTORIALS SRL sau ale partenerilor sai comercializate pe Site.

In niciun caz nu vom fi responsabili sau raspunzatori, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata dumneavoastra in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a oricarei consilieri,oricaror produse sau servicii pe care le primiti de la un vorbitor invitat pe Site- ul nostru, la unul dintre evenimentele noastre sau care preda informatii in una din secventele video sau audio disponibile in Site.
Deasemenea nu suntem responsabili sau raspunzatori pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de catre invitatii sau prezentatorii nostri in legatura cu afisarea de catre ei a fotografiilor, numelui, sau biografiei oricui ce pot apare pe Site-ul nostru.

Nici OPENMIND TUTORIALS SRL si nici partenerii sai nu vor fi raspunzatori pentru nici o dauna, pierdere si, cauza de actiune (fie in contract, prejudiciu, sau altfel) care depaseste suma platita de catre dumneavoastra la achizitia unui produs, daca este cazul, prin accesarea site-urilor.
In cazurile de forta majora OPENMIND TUTORIALS SRL si / sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al OPENMIND TUTORIALS SRL, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, faliment, etc.

 Nu oferim sfaturi profesionale

Ideile si mesajele promovate in Site si in produsele oferite sunt menite de OPENMIND TUTORIALS SRL sa deschida orizonturi inedite in diferite domenii pentru a face viata utilizatorilor mai relaxata, imbelsugata, implinita, eficienta si fericita. OPENMIND TUTORIALS SRL a depus toate eforturile pentru a se asigura ca produsele oferite au capacitatea de a ajuta utilizatorii sa isi imbunatateasca viata. Cu toate acestea, informatiile continute in sau puse la dispozitie prin intermediul site-ului (inclusiv, dar nu limitat la informatiile continute in produse, mesaje, in fisiere de text, sau in chat-uri) nu pot inlocui sau substitui serviciile profesionistilor licentiati in domeniile respective, inclusiv, dar nu limitat la, aspectele financiare, medicale, psihologice, juridice sau altele. In special, pentru toate aspectele sau simptomele legate de sanatatea fizica sau psihica, OPENMIND TUTORIALS SRL recomanda utilizatorilor Site-ului consultarea unui medic sau a unui psiholog pentru diagnostic sau ingrijire specifica.

OPENMIND TUTORIALS SRL afirma ca nu exista nici o garantie ca utilizatorul va obtine vreun rezultat, vindecari fizice sau emotionale sau castiga bani folosind oricare dintre ideile expuse in Site sau in produsele comercializate, instrumentele, strategiile sau recomandarile exprimate. OPENMIND TUTORIALS nu pretinde ca utilizatorul se va  imbogati sau vindeca prin informatiile dobandite in Site sau prin produsele achizitionate de pe Site. Nimic din Site sau produsele achizitionate prin Site nu sunt promisiuni sau garantii de castiguri sau vindecari emotionale sau fizice. Echipa OPENMIND TUTORIALS SRL crede insa cu tarie ca informatiile furnizate pot ajuta semnificativ in atingerea obiectivelor utilizatorilor si le recomanda ca adjuvant in orice demers facut de utilizator pentru atingerea obiectivelor sale pe baza sfaturilor specialistilor acreditati in diferite domenii. Nivelul de succes in atingerea rezultatelor similare depinde de o serie de factori, inclusiv de perseverenta, focalizare, calificare, cunostinte, dedicare,capacitate si sfaturi de specialitate pentru a numi doar cateva.
Deoarece acesti factori difera in functie de indivizi, OPENMIND TUTORIALS SRL nu poate si nu garanteaza succesul, vindecarea, nivelul venitului sau capacitatea de a castiga venituri. Utilizatorul este singurul responsabil pentru actiunile sale si rezultatele sale in viata, sanatate si afaceri. Orice declaratii anticipative prezentate pe Site sunt pur si simplu opinia OPENMIND TUTORIALS SRL si prin urmare, nu sunt garantii sau promisiuni pentru performanta si rezultate reale. OPENMIND TUTORIALS SRL doreste sa fie clar pentru utilizatori ca, prin definitiile legale, nu ofera nici o garantie ca utilizatorii vor obtine vreun rezultat folosind din ideile sau modele prezentate pe site sau in cadrul produselor si ca OPENMIND TUTORIALS SRL nu ofera consiliere medicala, juridica, psihologica sau financiara profesionala.

OPENMIND TUTORIALS SRL si partnerii sai nu fac nici o declaratie si nu ofera nici o garantie cu privire la orice tratament, actiune, exercitiu de imaginatie sau aplicarea de medicamente sau a unor preparate de catre orice persoana ca urmare a informatiilor oferite sau furnizate in cadrul sau prin intermediul Site-ului. OPENMIND TUTORIALS SRL si partnerii sai, nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna directa, dauna indirecta, speciala, exemplara sau de alta natura care ar putea sa rezulte pentru utilizatorii Site-ului, inclusiv daca acestea ar fi pierderi economice, vatamari fizice sau emotionale, boala sau chiar moarte. Utilizatorii sunt singurii responsabili si raspunzatori pentru deciziile proprii, actiunile si consecintele actiunilor intreprinse. Prin utilizarea Site-ului, utilizatorii sunt de acord si raspunzatori pentru orice astfel de decizii, actiuni sau consecinte, in orice moment si in orice imprejurare.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus cat si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si OpenMind Tutorials SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre OpenMind Tutorials SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din paginile Site-ului www.openmindtutorials.ro