Tehnica Quantum pentru bani

Te stradui si nu castigi cat simti ca ar fi corect? Sau oricat te muncesti, nu-ti ajung banii pentru lucruri pe care stii ca ar fi normal sa le ai? Vezi cum altii au inspiratie sau pur si simplu noroc in investitii sau joburi banoase si tie nu ti s-a intamplat asa ceva niciodata?

E vremea atunci sa ti se intample si tie belsugul. Mie si altor milioane de utilizatori ai metodei Quantum ni s-a intamplat. Functioneaza. Ai nevoie de doar 9 minute ca sa te programezi Quantum pentru succes si in cateva zile sa vezi si tu cum functioneaza pentru tine. Dupa aceea, viata ta nu va mai fi la fel, niciodata.

Mai exact, inveti si tu sa intri natural in acea stare mentala a belsugului sa atragi belsug pentru ca “banul la ban trage”. Unii oameni sunt in acea stare in mod natural, prin felul in care au crescut traind provocarile prin care au trecut. Tu poti acum sa ajungi sa simti acea stare mentala de belsug care atrage bogatie si sa devii familiar cu ea prin acest exercitiu Quantum fara nici un cost, care pana acum era oferit doar celor care investeau intr-un curs Quantum, Metoda Burt Goldman.

Cuvantul “Quantum” e vag, dar pe scurt, Burt Goldman propune o cheie de folosire a noilor legi descoperite de fizica cuantica, cu ajutorul careia ajungi sa iti folosesti imaginatia pentru a materializa o anumita realitate in viata ta. Opa! Stai sa vezi mai departe – Numele “Quantum” vine deci de la fizica cuantica in care s-au descoperit legi pana de curand necunoscute, care contrazic sau completeaza neverosimil legile fizice pe care ne-am bazat pana acum realitatea.

Aceste legi noi, cand stii cum sa le folosesti corect, fac posibila materializarea imaginatiei in realitate. In experimente repetabile precum Experimentul Fantei Duble (“The double slit experiment”), se pun in evidenta efectele constiintei asupra comportamentului materiei. Da, acum se stie ca mintea, chiar influenteaza undele si particulele, e dovedit.

Si cum imaginatia e un proces al mintii, exista baze ca realitatea noastra sa fie influentata semnificativ de functiile constiintei printre care si imaginatia, emotiile, gandurile si trairile noastre. Nu se stie pe de-antregul de ce functioneaza, dar fizica cuantica a descoperit o parte din bazele pe care functioneaza aceste tehnici revolutionare.

Ar putea parea ca va pierdeti vremea cu aiureli, ca imaginatia ramane doar in capul cui imagineaza sau viseaza. Dar toata creatia umana a fost mai intai imaginatie, visare si planuri mentale.

Incerci si tu sa vezi magia?

Exercitiul se numeste “Tehnica Quantum pentru prosperitate financiara”:

  • Incepi printr-o relaxare profunda care iti va acorda creierul pe frecventa Alpha de functionare a sa – frecventa visarii cu ochii deschisi. La aceasta fecventa se fac de obicei planurile care mai apoi ajung realitate. O vei folosi acum constient.
  • Urmeaza pasul in care iti imaginezi o persoana de care iti place si care are succes financiar, traieste imbelsugata. Un model pentru tine. Aici vei mai face cateva exercitii Quantum specifice de emulare a acestei persoane in imaginatia ta.
  • Urmeaza sa o plasezi pe aceasta persoana intr-o oglinda pe care o numim acum Oglinda din Zona Quantum.
  • Apoi urmeaza un exercitiu special de absorbtie imaginara a acestei persoane in campul tau mental si programarea unui gest declansator al starii de imbelsugare financiara in subconstient.
  • In urmatoarele zile, va trebui sa faci acel gest special in fiecare dimineata si mai apoi doar sa fii atent si sa raspunzi prompt la oportunitatile de crestere si belsug care iti vor veni in decursul zilelor urmatoare. Vei sti ca aceasta tehnica functioneaza cand vei avea un “flash” despre legatura dintre tehnica aplicata si “coincidentele”, “intamplarile” si “oportunitatile” care ti se vor derula inaintea ochilor in urmatoarele zile. Doar da-i putin timp Universului si Tehnicii sa dea roade si fii atent si pregatit de actiune rapida.

Cum ar fi sa incerci acest exercitiu si sa incepi sa beneficiezi de aceasta cunoastere formidabila chiar acum?

Te apreciez pentru ca esti printre putinii oameni cu adevarat deschisi si interesati sa se dezvolte accelerat. Esti online, ai citit acest articol de vreun minut incoace, si esti hotarat ajungi la implinire financiara chiar acum.

De aceea aceasta “Tehnica Quantum pentru prosperitate financiara” iti vine ca o manusa. E special conceputa pentru oameni ca tine care au doar nevoie de o scanteie de cunoastere ca sa isi scurteze constienti drumul spre prosperitate.

Da click acum pe butonul de mai jos, introdu-ti prenumele si adresa preferata de mail si fii pregatit de viata fabuloasa ce urmeaza pentru tine!

Ne auzim dupa,

Cu prietenie,

Vasile Hategan
Instructor autorizat
Quantum Supermind – Metoda Burt Goldman

Da! Vreau Tehnica Quantum

Completeaza cu datele tale: