Quantum Jumping Supermind

Quantum Jumping Supermind te învaţă cum să elimini rapid şi uşor modelele negative şi să începi imediat recrearea realităţii, aplicând gândirea pozitivă, iar cu ajutorul unor tehnici speciale vei începe să dai un alt sens vieţii tale. O nouă lume, se va deschide pentru tine: o lume în care poţi accesa sănătatea, succesul, bogăţia, şi toată bucuria pe care o meriţi.

SALTUL CUANTIC este o tehnică de vizualizare avansată, unde te vei vizualiza  fâcând un salt spre un univers alternativ, în care vei putea comunica imaginar cu versiuni alternative ale tale. Gândeşte-te la modul în care ai putea beneficia de toate experiențele lor, să înveți abilitățile lor și să iei decizii mai bune.

Tot ce ai nevoie este o minte deschisă și dorința de a învăța.

Dar imaginează-ţi pentru o secundă că undeva... acolo..., există o versiune a ta, care a fost capabilă să transforme toate visele tale în realitate.

Ce-ai zice dacă ai primi cheia de la tot ceea ce îți dorești în viaţă: succes, talent, avere, fericire, … şi care poate se află ascunse în versiuni alternative ale universului în care trăim?

Acum imaginează-ţi dacă ai putea sări în acele universuri alternative…Să poţi face cunoştinţă cu alte versiuni alternative ale tale… să poţi afla cum au făcut pentru a reuşi. Să înveţi abilităţile lor, experienţa lor, înţelepciunea lor. Află cum au devenit de succes, cum au descoperit talentele lor, cum au generat bogăţie, cum au găsit sănătatea şi de ce sunt fericiţi.

Odată ce eşti dispus să înveţi, iţi voi arăta modul în care vei fi în măsură să utilizezi puterea neexploatată a minţii tale, aceea de a“sări în universuri alternative”, şi să vizitezi versiuni alternative ale tale care au deja abilităţile, cunoştinţele necesare dorinţei tale. Sunt toate acolo, undeva – şi aşteaptă să te cunoască.

Ceea ce mintea poate crede, se poate realiza.

Iată o scurtă prezentare a tematicii programului QUANTUM prezentat online pentru tine:

Cursul  Quantum Jumping Supermind un curs aplicat, care prezintă tehnici esentiale din cadrul urmatoarelor cursuri create de Burt Goldman: New Supermind, Quantum Jumping, Quantum Absolution, Past Life Therapy și modulul Quantum Diet.

Din NewSupermind vei afla despre:
Meditația și programarea mentală. Relaxarea și eliminarea stresului. Mecanismul declanșator BAGHA și utilizarea lui practică,.Principiile hermetice – ca legi imuabile ale naturii. Atingerea țelurilor – cauză și efect. Tehnica Scena Centrală. Dispersarea energiei negative – Armura lui Lancelot. Prosperitatea și Legea Atracției. Tehnica Banca Universală.Energizarea apei ca panaceu în vindecare.

Din Quantum Jumping înveți despre :
Dimensiunile paralele și Saltul Cuantic. Utilizarea cuantelor – fundamentele sursei. Alegeri, țeluri și saltul spre scop, Evenimentul nesemnificativ si programarea țelurilor. Proiectarea metaforică și rolul ei în programarea unui scop, Conexiunea cu sinele spiritual si Saltul spre sipritualitate.

Din Quantum Absolution afli despre:
Distrugerea programării negative, Vinovăția și neutralizarea ei, Soluția iertării cuantice prin răscumpărarea greșelii și eliberarea de păcat, Terapia în viețile anterioare, Ancorele invizibile și curățarea lor, Regresia în viețile trecute și eliminarea blocajelor în viața prezentă, Empatia și bunătatea pot anula datoriile vietilor trecute.

Dieta cuantică Quantum diet îți prezintă un mod de calcul al caloriilor și cum să mănânci mai puțin precum și despre Programarea mâncărurilor sănătoase.

Tot ceea ce ai nevoie acum este să parcurgi în ritmul tău, de acasă, atunci cand ai timpul și dispozitia necesară, fisierele video si audio care sunt acum la dipozitia ta, si de încă câteva minute pe zi pentru a exersa singur.

Intregul material prezent acum pe site provine din inregistrarea facută pentru tine în cadrul unui curs sustinut de instructorul Vasile Hategan, pe durata a doua zile, doar ca acum vei putea sa accesezi toate aceste 31 de Sesiuni de curs, în format video sau audio, ori de câte ori vrei, pe durata unui an de la achizitia unui cod de acces, pe care il poti deja comanda când apesi Butonul de comanda de mai jos.

Investitia ta pentru succesul personal iti va oferi posibilitatea de a revedea sau a lua notite asupra intregului material online, fiind afisate pentru tine și slide-urile de prezentare folosite de instructor la curs, si care vor fi de acum primele tale insemnari.

Investeste acum intr-o viata de succes si implinire  ca sa afli si tu ce inseamna pentru un Absolvent cursul Quantum Jumping Supermind !

Investesc pentru Viata mea de Succes !Quantum Jumping Supermind la numai 699 lei