Raspunsul saptamanii – “Nu am timp sa fac aplicatiile Silva”

Multi dintre absolventii Silva UltraMind au mentionat ca le este greu sa isi gaseasca timp ca sa faca exercitiile de programare a ceea ce isi doresc in viata. Este un subiect adanc si le voi raspunde in acest text cu o alternativa pe care o vad ca rezolvare la aceasta situatie de viata.

Oamenii functioneaza pe baza de obiceiuri. Ca sa reusesti sa faci regulat exercitiile Silva, ele trebuie sa ajunga sa devina un obicei de viata. Altfel, daca le faci doar aleator, vei ajuge sa le omiti cu totul in cateva saptamani si vechile obiceiuri de pana acum isi vor relua locul in viata ta.

Ca aplicatiile Silva sa intre in rutina ta:

  • Fixeaza cat timp ai avea nevoie inainte de exercitiul propriu-zis pentru reflectie si imaginare a ceea ce iti doresti sa implementezi in timpul exercitiului: 5 minute? 10 minute? Mai mult?
  • Apoi adauga cele 5-15 minute cat doresti sa dureze aplicatia Silva UltraMind.  Fa totalul.
  • Gaseste momentele din zi cand vrei sa faci exercitiul si rezerva-ti acel timp. Fa permutari cu celelalte atributiuni ca sa-i faci loc exercitiului Silva. Angajeaza-te sa il faci cu precizie zilnic in aceleasi momente pe care le-ai decis. Daca schimbi momentul zilei cand le faci, iti va fi foarte greu sa le transformi in obicei si in scurt timp nu le vei mai face aproape deloc.
  • Fa un exercitiu 3 scene in care in ultima scena te vizualizezi si te simti ca si cum faci exercitiul Silva zilnic la momentul decis si esti inconjurat de succesele pe care ti le programezi. Vizualizeaza si simte bucuria persoanelor afectate pozitiv de aceasta reusita a ta.

Daca nu reusesti sa le faci loc aplicatiilor Silva intre rutinele zilei tale, probabil inca mai crezi ca poti crea mai usor cu muschi si munca decat cu imaginatia creativa cand esti in Alpha, cand stii ca ai intreaga atentie si sustinere a Universului. E alegerea ta…

1 Comment

  • Anca

    Reply Reply 5 octombrie 2016

    În fiecare zi sa ne facem timp pt aplicațiile Silva

Leave A Response

* Denotes Required Field