Lacul cu margarete

Lacul cu Margarete este un exercitiu puternic pentru relaxare și sănătate, creat de Burt Goldman, autorul și fondatorul programului inovativ denumit Salturi Cuantice – în original Quantum Jumping.

Exercitiul te va ajuta imediat să elimini orice stare de stress acumulată.

Exercitiul a fost acum înregistrat în limba română și oferit gratuit pe acest site, fiind oricând și o Tehnica de Odihna Rapidă pe care o poti aplica cand ai câteva minute disponibile în programul tău.

Pe langa faptul că te ajuta să atingi ușor Starea Alfa, de relaxare a creierului tău, de fiecare data, Exercitiul Lacul cu Margarete facilitează și atingerea unei stări sufletesti de confort deplin si  o stare de relaxare profundă a corpului tau, toate acestea vor activa sistemul tău imunitar, o stare mai bună de sănătate, de incredere în sine si chiar de evoluție personală, dupa cum relateaza multi practicanti.

Lacul cu Margarete poate fi pentru tine un preambul la tehnicile Salturilor Cuantice, pe care le poti învăța în cadrul programului Quantum Jumping Supermind.

Exercițiul poate fi acum Saltul tău imaginar într-un loc ideal.

Tot ce trebuie să faci este să te așezi cât mai comod, într-un loc liniștit din casa ta și să te asiguri că nu vei fi deranjat în următoarele 15 minute, pe durata acestei meditații ghidate.

Închide ochii la îndemnul instructorului, lasă-te să percepi starea de relaxare ce cuprinde corpul tău și urmează doar imaginația către locul ideal spre care vei fi ghidat gradual de vocea instructorului.

Te invit acum să te relaxezi gratuit pe durata acestui exercițiu ghidat și să lași imaginația să te conducă spre Lacul cu Margarete. Doar apasa butonul de mai jos, introdu prima dată  Prenumele si adresa ta de e-mail pe care  iti trimitem apoi accesul instantaneu la Exercitiul Lacul cu Margarete.

Accept invitatia!

Unde sa iti trimit corespondenta?