Exercitiul de Centrare Silva

Exercitiul de Centrare Silva este cheia tuturor realizarilor miraculoase ale celor peste 12 milioane de cursanti care stiu sa foloseasca invatatura lui Jose Silva.

Pana acum il puteai obtine in limba Romana numai prin investitia intr-un curs Silva sau Silva UltraMind. Aici il poti obtine acum gratuit.

Esti mereu obosit la birou si sfarsit pe cand ajungi acasa?

Te intrebi cum de pot unii sa aiba noroc cu carul si altii nu?

Sau te mira intuitia exacta a unora pe cand tu nu te poti baza pe a ta prea mult?

Crezi ca perceptia extrasenzoriala si imbunatatirea sanatatii prin exercitiu mental sunt in cel mai fericit caz miracole ce nu pot in nici un caz fi invatate?

Cand intri in lumea absolventilor Silva, vei sti ca si tu ai astfel de “functionalitati” de care nu ai citit in Manualul de Utilizare a Corpului si Constiintei Omenesti (ca nu ti-a dat nimeni asa ceva pana acum) si le vei folosi zilnic in noua ta viata fabuloasa.

Specialistii au pus in evidenta prin Electro-Encefalorama (EEG) diferitele frecvente pe care creierul uman le emite in diferitele sale stari:

 • cand suntem constienti, sunt emise undele Beta cu frecvente intre 14 si 21 de Hz;
 • cand suntem pe cale sa adormim, sa ne trezim sau cand “visam cu ochii deschisi” creierul emite frecventele Alpha intre 7-14 Hz;
 • in timpul somnului REM (Rapid Eye Movement) creierul emite frecvente intre 4-7Hz
 • in somnul profund cand nici ochii nu se mai misca necontrolat, creierul emite frecvente Delta, intre 0.5 si 4 Hz.
 • cand suntem extrem de stresati creierul emite frecvente pana la 60 Hz.

Si tot specialistii au descoperit ca momentele de maxima inspiratie si intuitie sunt asociate cu starea Alpha de functionare a creierului – somnul superficial.

Mai ramanea sa se gaseasca o cale prin care omul sa poata sa ramana constient in timp ce creierul sau sa functioneze in starea Alpha. Si exact asta a obtinut Jose Silva prin Exercitiul de Centrare Silva.

EXERCITIUL DE CENTRARE SILVA

este un exercitiu de relaxare profunda prin care iti programezi mintea sa poti atinge Starea Alpha a creierului in 15-45 secunde, la vointa, in timp ce ramai perfect constient.

Exercitiul dureaza 30 de minute, se face o singura data si odata ce l-ai facut vei putea:

 • Sa il folosesti pe post de Tehnica de Odihna Rapida
 • Te odihnesti in 5-10 minute cat dupa un pui bun de somn si nu vei mai depinde de cafea ca sa-ti refaci plinul de energie

Iar prin citirea de carti de aplicatii Silva sau urmarirea unui curs Silva UltraMind vei reusi in plus:

 • Sa iti duci la extrem intuitia si sa ajungi sa poti avea incredere in ea
 • Sa te conectezi emotional, informativ si intuitiv la persoanele care te intereseaza in business si in viata personala
 • Sa ajuti starea de sanatate a ta sau a altora
 • Sa eviti sau sa atragi anumite situatii de viata de parca ai avea o Fabrica de Noroc
 • Sa atragi constient in realitatea ta ceea ce ai creat cu imaginatia
 • Sa iti extinzi granitele perceptiei tale senzoriale

Exercitiul consta in ascultarea unei inregistrari prin care esti ghidat sa iti relaxezi gradual corpul si apoi mintea. Apoi vei fi indrumat sa iti imaginezi anumite scene din natura si imaginea locului tau preferat de relaxare. Aceste scene vor fi asociate cu vizualizarea numerelor 3, 2 si 1 si cu un tipar de expiratii profunde.

Daca atunci cand esti obosit, faci procedura de intrare rapida in starea Alfa, pe care o inveti in acest exercitiu si dupa 10 minute de ramanere constienta in Starea Alfa te simti fantastic de revigorat, inseamna ca ai atins acea stare Alfa cu succes.

Obtinerea confirmarii ca ai reusit sa intri constient in aceasta Stare Alfa o mai poti obtine prin masurarea activitatii creierului tau prin EEG, prin rezultatele obtinute in viata ta in urma exercitiilor care se predau in Cursurile Silva UltraMind sau o poti testa chiar in Orasul Artelor si Stiintelor din Valencia, unde exista un joc “Cine intra mai repede in Alfa” pe care-l poti “juca” cu un prieten...

E RANDUL TAU ACUM

Cum ar fi sa incerci acest exercitiu si sa incepi sa beneficiezi de aceasta cunoastere formidabila chiar acum?

Te apreciez pentru ca esti printre putinii oameni cu adevarat deschisi si interesati sa se dezvolte accelerat. Esti online, ai citit acest articol de vreun minut incoace, si esti hotarat ajungi sa te odihnesti rapid si sa incepi sa-ti construiesti constient fericirea chiar acum.

De aceea Exercitiul de Centrare Silva iti vine ca o manusa. E special conceput pentru oameni ca tine care vor sa aiba energie entuziasta toata ziua si sa isi scurteze constienti drumul spre fericire.

Da un click acum pe butonul de mai jos, introdu-ti prenumele si adresa preferata de mail si fii pregatit de viata fabuloasa care urmeaza pentru tine!

Ne auzim dupa,

Cu prietenie,

Marius

Invat sa ma odihnesc rapid !

Unde sa iti trimit corespondenta?